Jaarrond Fruit

Naast onze groentepakketten bieden we ook kruiden en fruit aan, op dit moment om de twee weken in de even weeknummers.

Ons streven is om het hele jaar door kruiden en fruit aan te bieden, wanneer mogelijk vers. Buiten het oogstseizoen wordt dat aangevuld met gedroogde kruiden en fruit, maar ook verwerkte producten zoals jam.

Maar net als deze tak van ons bedrijf zijn de meeste van onze fruitbomen en kruidenstruikjes erg jong en geven nog onregelmatig oogst.
We werken daarom dit jaar met een ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’-principe.

Een fruit-pakket bestaat uit drie porties fruit en kost 9 euro. De grootte van de porties zijn vergelijkbaar met wat je in de supermarkt koopt. We hebben een rijk assortiment aan fruit op de tuinderij, en dat varieert van appels tot bijzondere bessen die de meeste mensen nog nooit geproefd hebben.

Een kruiden-pakket bestaat uit drie verschillende kruiden, en kost 4,50. Dit is een mix van bekende keukenkruiden zoals bieslook en peterselie, maar ook zal er af en toe een kruid bij zitten wat je niet zo maar in de supermarkt zal vinden, zoals bijvoorbeeld verveine of thaise basilicum.


Inschrijving

Wil jij als ontvanger van ons groentepakket ook een fruit of kruiden pakket? Schrijf je dan in via fruit@devoedselketen.nl, en als er een pakket voor je is, wordt deze toegevoegd aan je groentepakket en klaargezet op het afhaalpunt.

Je krijgt na inschrijving te horen op welke plaats je staat, en er wordt alleen gefactureerd als je daadwerkelijk een pakket hebt ontvangen die week.

Heb je geen groentepakket bij ons, maar heb je wel interesse in fruit of kruiden als particulier of horecabedrijf? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Achtergrond en plannen

Wil je graag wat meer weten over onze toekomstplannen wat betreft het fruit en de kruiden? En over wie er achter deze nieuwe tak van het bedrijf zit? Hier kan je lezen over de achtergrond: Meer doen met fruit en vaste planten